Προφίλ

Η MICROBOOT  δραστηριοποιείται στον κλάδο της  τεχνολογίας από το 2004, εμπορεύεται  και επισκευάζει Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές , Laptop Tablet .

Τα πλεονεκτήματα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων που παρέχει είναι ότι διαθέτει επώνυμο, αξιόπιστο και οικονομικό εξοπλισμό πληροφορικής που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό ιδιώτη-επαγγελματία.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής οπως Dell , Hp , Fujitsu , Toshiba , Acer , εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο.

Στη MICROBOOT ενδιαφερόμαστε και σεβόμαστε  τις ανάγκες σας και είμαστε πάντα σε θέση να δώσουμε την καλύτερη και αξιόπιστη λύση στην πιο συμφέρουσα τιμή από την πρώτη κιόλας φορά που θα μας επισκεφθείτε. 

Γνωρίζουμε  ότι η σύγχρονη εποχή  απαιτεί καθημερινή χρήση της τεχνολογίας  με σκοπό την ευκολία την ταχύτητα την καλύτερη εξυπηρέτηση ή ακόμα και την διασκέδαση. 

Είμαστε ενήμεροι για  τις εξελίξεις και αξιολογούμε τα προϊόντα με σκοπό να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για τη δική σας εξυπηρέτηση και ευκολία. 

Εγγυόμαστε την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.