Νέα

ONLINE SUPPORT PC & LAPTOP 

customer support

Η επιχείρηση μας προσφέρει τη δυνατότητα να υποστηρίξει από απόσταση μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης, όλους τους πελάτες που έχουν την ανάγκη επέμβασης στον υπολογιστή τους.Η απομακρυσμένη υποστήριξη, ή αλλιώς remote support, ορίζεται ως η διαδικασία επίλυσης προβλημάτων λογισμικού εξ αποστάσεως.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση προγραμμάτων

Δημιουργία email

Επίλυση καθημερινών προβλήματων που σας παρουσιάζει ο υπολογιστής σας.

Refurbish Υπολογιστές 

PREVIEW

Πώληση Ανακατασκευασμένων Υπολογιστών ( Refurbish )
Περιφερειακά Υπολογιστών
Επισκευές Υπολογιστών - Επισκευές Laptop 
Αναβαθμίσεις
Ανταλλακτικά
Αναλώσιμα 
Όλα μας τα μηχανήματα παραδίδονται με εγκατεστημένα Windows / Office
Παραδόσεις γίνονται στο κατάστημά μας και σε κοντινές περιοχές κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
( Ίλιον,Αγίους Αναργύρους,Πετρούπολη,Καματερό,Μενίδι,Περιστέρι).
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
 

Συντήρηση ψύξης συστήματος Laptop

Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς  laptop είναι η θερμοκρασία. Όταν ένα laptop ανεβάζει θερμοκρασία ή υπερθερμαίνεται υπάρχει κίνδυνος να συμβούν σοβαρές βλάβες σε πολλά απο τα συστήματά του. Από το chip της κάρτας γραφικών, την μητρική πλακέτα, τον επεξεργαστή μέχρι και τον σκληρό δίσκο.

Το σύστημα ψύξης ενός laptop αποτελείται από την ψύκτρα (heatsink) που μπορεί να είναι σε ένα ή δύο κομμάτια και τον ανεμιστήρα.

Η ψύκτρα απορροφάει  την θερμότητα από τον επεξεργαστή,το chipset και την κάρτα γραφικών σε ένα σημείο όπου ο ανεμιστήρας διώχνει με τον αέρα από το εσωτερικό του laptop.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία που χρειάζονται έλεγχο και καθάρισμα είναι το ενδιάμεσο διάστημα από την ψύκτρα και τον ανεμιστήρα του laptop. Εκεί διάφορα σωματίδια, σκόνη τρίχες και χνούδια προσκολλούνται σε μία μάζα  μπλοκάρωντας την έξοδο του αέρα με συνέπεια το laptop να μην αναπνέει και να ανεβάζει θερμοκρασία. Με την συντήρηση της ψύξης του μηχανήματος σας θα αποφύγεται σοβαρές βλάβες και θα γλυτώσετε πολλά χρήματα. 


 Σπασμένη θύρα Usb /Hmi 

25121

Μία απο τις πιό συχνές βλάβες σε Laptop ειναι η σπασμένη θύρα  usb / hdmi , εκεί οι πιό πολλοί μας ρωτάτε θα χρειαστεί να αλλάξουμε ολόκληρη την πλακέτα ; αν ναι, το κόστος ειναι αρκετά ακριβό , τι θα γίνει;

Η απάντηση μας σε αυτό ειναι ότι δε χρειάζεται να αλλαχθεί η μητρική πλακέτα (Motherboard) , το μόνο που χρειάζεται ειναι η τεχνογνωσία της Microboot να αποκολλήσει το χαλασμένο Usb / Hdmi και στην θέση του να κολληθεί ένα νέο , και φυσικά το κόστος δεν έχει καμία σχέση με το να αλλάξετε ολόκληρη την πλακέτα.  


Συμβουλές για την προστασία των παιδιών σας στο Διαδίκτυο

42720

Προτού επιτρέψετε στο παιδί σας να χρησιμοποιήσει το Internet χωρίς επίβλεψη, φροντίστε να καθορίσετε ένα σύνολο κανόνων με το οποίο θα είστε όλοι σύμφωνοι. Εάν δεν είστε σίγουροι από που πρέπει να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες σχετικά με όσα πρέπει να συζητήσετε με τα παιδιά σας, ώστε να τα μάθετε να χρησιμοποιούν το Internet με ασφάλεια.

 1. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο Internet μαζί σας. Απολαύστε το Internet, μαζί με τα παιδιά σας.
 2. Μάθετε στα παιδιά σας να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Εάν νοιώθουν άβολα με οτιδήποτε στο Internet, θα πρέπει να σας το πουν.
 3. Εάν τα παιδιά σας επισκέπτονται δωμάτια συνομιλίας, χρησιμοποιούν προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (IM), διαδικτυακά παιχνίδια ή άλλες δραστηριότητες στο Internet που απαιτούν όνομα σύνδεσης για την αναγνώρισή τους, βοηθήστε το παιδί σας να επιλέξει το όνομα σύνδεσης και βεβαιωθείτε ότι δεν θα περιέχει προσωπικά δεδομένα του παιδιού σας.
 4. Επιμείνετε ώστε τα παιδιά σας να μην δίνουν ποτέ τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλες προσωπικές πληροφορίες, όπως πού πηγαίνουν σχολείο ή πού τους αρέσει να παίζουν.
 5. Μάθετε τα παιδιά σας πως η διαφορά μεταξύ καλού και κακού είναι η ίδια στο Internet όπως και στον πραγματικό κόσμο.
 6. Δείξτε στα παιδιά σας πώς να σέβονται τους υπόλοιπους χρήστες του Internet. Φροντίστε να κατανοήσουν πως οι κανόνες καλής συμπεριφοράς δεν αλλάζουν μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται στον υπολογιστή.
 7. Επιμείνετε ώστε τα παιδιά σας να σέβονται την ιδιοκτησία των άλλων στο Internet. Εξηγήστε τους ότι η δημιουργία παράνομων αντιγράφων της πνευματικής εργασίας άλλων -μουσική, βιντεοπαιχνίδια και άλλα προγράμματα- ισοδυναμεί με την κλοπή από ένα κατάστημα.
 8. Πείτε στα παιδιά σας πως ποτέ δεν θα πρέπει να συναντούν διαδικτυακούς φίλους κατά πρόσωπο. Εξηγήστε ότι οι διαδικτυακοί φίλοι μπορεί να μην είναι αυτό που υποστηρίζουν πως είναι.
 9. Μάθετε στα παιδιά σας πως ό,τι διαβάζουν ή βλέπουν στο Internet δεν είναι πάντοτε αλήθεια. Ενθαρρύνετέ τα να σας ρωτούν εάν έχουν αμφιβολίες.
 10. Ελέγξτε τη δραστηριότητα του παιδιού σας στο Internet χρησιμοποιώντας προηγμένο λογισμικό Internet. Ο γονικός έλεγχος μπορεί να σας βοηθήσει να φιλτράρετε το επικίνδυνο περιεχόμενο, να καταγράφετε τις τοποθεσίες που επισκέπτεται το παιδί σας και να μάθετε τι κάνουν εκεί.

Μην διστάσετε  να μας ρωτήσετε , η Microboot είναι κοντά στην οικογένεια , είναι η ίδια μια οικογένεια και ευελπιστεί στην καλύτερη αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού θέματος απέναντι στα παιδιά και στους γονείς  - την προστασία τους  στο διαδίκτυο.


Σπασμένη θύρα φόρτιστης (Dc Jack).

18424909 10211190601899062 641189218 n

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις επισκευές Laptop είναι το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας (Dc Power Jack).Ένα σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας μπορεί να προκαλέσει ζημιές-βραχυκύκλωμα στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας με συνέπεια να μην ανάβει ή η ένδειξη στην λυχνία να μην είναι ενεργή . Θα πρέπει να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας, για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Ένας τυπικός χρήστης αποσυνδέεται και συνδέεται με μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος φορητό υπολογιστή από 3 έως 4 φορές την ημέρα. Μια ανακριβή και συχνή χρήση ενός τροφοδοτικού φορητού υπολογιστή μπορεί εύκολα να καταστρέψει το βύσμα.

Πώς μπορώ να καταλάβω ότι έχει πρόβλημα το βύσμα τροφοδοσίας;

Κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με το βύσμα εισόδου τροφοδοσίας:

 • Το Laptop δεν ανάβει.
 • Δεν φορτίζει την μπαταρία.
 • Φόρτιση της μπαταρίας με παύσεις.
 • Το λαμπάκι φόρτισης αναβοσβήνει .
 • Πιέζετε ή κουνάτε το βύσμα του φορτιστή για να φορτίσει το Laptop.

Πιθανά προβλήματα:

 • Ο φορητός υπολογιστής δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί
 • Το Laptop σβήνει μετά από μερικά δευτερόλεπτα της εργασίας
 • Η φόρτιση γίνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη θέση
 • Μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα συστήματος

Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας. Η αποκατάσταση του χαλασμένου βύσματος απαιτεί επέμβαση στη μητρική πλακέτα, το οποίο σημαίνει ότι το laptop πρέπει να ανοιχτεί, να αφαιρεθεί το χαλασμένο βύσμα και να τοποθετηθεί καινούργιο. Αντικαθιστούμε το βύσμα τροφοδοσίας του υπολογιστή σας αν έχει σπάσει. Τοποθετούμε κατάλληλο βύσμα πάνω στο motherboard. Φροντίζουμε να τοποθετούμε ίδιο βύσμα με αυτό του κατασκευαστή ώστε να μην υπάρχει ασυμβατότητα με το βύσμα του τροφοδοτικού.